ΠΑΟΚ: «Έκλεισε στη Λάτσιο ο Ζιγκό», γράφουν στην Ιταλία

Βασίλης Μπαλατσός
Ζιγκό - Μαρσέιγ

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία ο Σάμουελ Ζιγκό της Μαρσέιγ που είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο.

Ο Σάμουελ Ζιγκό είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του στο κέντρο της άμυνας, όμως όπως είναι γνωστό εξ αρχής δεν πρόκειται για διόλου εύκολη περίπτωση. Ο Γάλλος στόπερ είχε προσελκύσει ενδιαφέρον και από τη Σαουδική Αραβία, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Καμπιονάτο».

Σύμφωνα με την «Il Messaggero» υπάρχει πλήρης συμφωνία ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Μαρσέιγ για την παραχώρηση του 30χρονου σέντερ μπακ. Από την πλευρά της η «Il Tempo» κάνει λόγο για φόρμουλα δανεισμού με αναγκαστική οψιόν αγοράς στα 6 εακτομμύρια ευρώ, όμως διευκρινέζεται πως θα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις από τους Ρωμαίους.

Την προηγούμενη σεζόν ο Γάλλος σέντερ μπακ μέτρησε 33 εμφανίσεις με τους Μαρσεγέζους και σκόραρε τρεις φορές, ενώ ήταν αρχηγός της ομάδας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα