Γιουβέντους, μεταγραφές: Συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Σάντσο

Βασίλης Μπαλατσός
sancho_manchester_united
Σύμφωνα με τον Φαμπρίς Χόκινς του RMC η Γιουβέντους συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τoν δανεισμό του Τζέιντον Σάντσο, με αναγκαστική οψιόν αγοράς.

Μπορεί η Τσέλσι να μπήκε στο «παιχνίδι» για τον Τζέιντον Σάντσο ρίχνοντας στο τραπέζι τον Ραχίμ Στέρλινγκ ως αντάλλαγμα αλλά φαίνεται πως ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρατου στη Serie A. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του RMC, Φαμπρίς Χόκινς, η Γιουβέντους τα βρήκε με τους Κόκκινους Διαβόλους για την απόκτηση του Βρετανού winger.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ τα δυο κλαμπ συμφώνησαν με μια φόρμουλα δανεισμού με αναγκαστική οψιόν αγοράς. Από την πλευρά του ο παίκτης είναι θετικός να πάει στην ομάδα του Τιάγκο Μότα, όμως ακόμα η μεταγραφή δεν θεωρείται τελειωμένη.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ μέχρι το 2026, όμως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Έρικ Τεν Χαγκ, όντας εκτός αποστολής και στις δυο πρώτες αγωνιστικές της Premier League. Ο Σάντσο πήγε στο «Ολντ Τράφορντ» το 2021 αντί 85 εκατομμυρίων ευρώ και συνολικά με τους Κόκκινους Διαβόλους έχει 83 εμφανίσεις, με 12 γκολ και έξι ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα