Νάπολι: Η Αλ Αχλί «χρυσώνει» τον Οσιμέν με συμβόλαιο 120 εκατομμυρίων ευρώ

Βασίλης Μπαλατσός
osimhen_napoli_1

bet365

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο η Αλ Αχλί προσφέρει ηγεμονικό τετραετές συμβόλαιο στον Βίκτορ Οσιμέν για να τον πείσει να αφήσει τη Νάπολι και να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Μπορεί η Τσέλσι να εμφανίζεται ως η προτεραιότητα του Βίκτορ Οσιμέν για την επόμενη ημέρα της καριέρας του και οι Μπλε να δίνουν «μάχη» για να κλείσουν τη συμφωνία με τη Νάπολι και τον ποδοσφαιριστή, όμως η Αλ Αχλί παραμένει στο παιχνίδι και μάλιστα δυνατά. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο οι Σαουδάραβες έχουν κάνει οικονομικό «all in» για τον Νιγηριανό φορ, καθώς του προσφέρουν... τρελό συμβόλαιο για να τον πείσουν να υπογράψει.

Για την ακρίβεια η Αλ Αχλί έχει βάλει στο τραπέζι τετραετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα οι Σαουδάραβες είναι ανοιχτοί να συμπεριλάβουν στο deal ρήτρα αγοράς σε περίπτωση που ο Οσιμέν επιλέξει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Από την πλευρά του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως άνθρωποι του κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας θα ταξιδέψουν μέσα στην Τετάρτη (28/8) στην Ιταλία για διαπραγματεύσεις, ώστε να πιέσουν τον Νιγηριανό. Πάντως όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος το deal μπορεί να γίνει μόνο αν δεν τα βρει ο Οσιμέν με την Τσέλσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα