Πίρλο: Νέο διαζύγιο, απολύθηκε και από τη Σαμπντόρια

Πίρλο: Νέο διαζύγιο, απολύθηκε και από τη Σαμπντόρια

Νίκος Κικίδης
Αντρέα Πίρλο

bet365

Τίτλοι τέλους για τον Αντρέ Πίρλο στη Σαμπρντόρια, με τον Ιταλό τεχνικό να πληρώνει το μάρμαρο για το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας στη Serie B.

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν Σαμπντόρια και Αντρέα Πίρλο. Μετά από ένα χρόνο στον πάγκο της ομάδας, ο Ιταλός προπονητής αποχωρεί από τη Γένοβα, πληρώνοντας το μάρμαρο για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στη Serie B.

Ήδη το κλίμα για τον θρύλο των Μίλαν και Γιουβέντους ήταν τεταμένο μετά την αποτυχία να ανεβάσει την ομάδα πίσω στην πρώτη κατηγορία (τερμάτισε 7η), όμως η διοίκηση του κλαμπ αποφάσισε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Τα αποτελέσματα ωστόσο παρέμειναν κάκιστα, με το ιταλικό κλαμπ να αποφασίζει να λύσει τη συνεργασία τους. Αυτή θα είναι η τρίτη απόλυση στην προπονητική καριέρα του Πίρλο, ο οποίος στο παρελθόν είχε καθίσει στους πάγκους των Γιουβέντους και Καραγκιουμρούκ.

Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ενημέρωση από τη Σαμπντόρια, με τα ιταλικά ΜΜΕ να έχουν αποκαλύψει ήδη τα επικείμενα γύρω από τη σχέση τους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα