Νάπολι μεταγραφές: Ανακοίνωσε Λουκάκου

Βασίλης Μπαλατσός
Λουκακου

bet365

Η Νάπολι και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις καλωσόρισαν τον Ρομέλου Λουκάκου. Στα 30 εκατομμύρια ευρώ το deal με την Τσέλσι.

Παίκτης της Νάπολι είναι με κάθε επισημότητα ο Ρομέλου Λουκάκου. Οι Παρτενοπέι εδώ και λίγες ημέρες έφτασαν σε συμφωνία με την Τσέλσι για τη μεταγραφή του διεθνή Βέλγου επιθετικού και πλέον έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις. Ο θηριώδης φορ έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ναπολιτάνους, ήτοι έως το 2027.

Την προηγούμενη σεζόν ο 31χρονος επιθετικός ήταν δανεικός στη Ρόμα, με την οποία είχε 21 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 47 εμφανίσεις. Στην Ιταλία είχε επίσης δυο θητείες στην Ίντερ, με την οποία είχε 132 συμμετοχές, 78 γκολ, 23 ασίστ και έχει κερδίσει πρωτάθλημα, κύπελλο και Super Cup.

Η Τσέλσι αγόρασε τον Λουκάκου από την Ίντερ το 2021 αντί 113 εκατομμυρίων ευρώ και έκτοτε τον δάνεισε δις, σε Ίντερ και Ρόμα.

Εκτός από την ανακοίνωση της Νάπολι τον Λουκάκου καλωσόρισε προσωπικά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με ανάρτηση του στα Social Media.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα