Ρόμα, μεταγραφές: Οι «τζιαλορόσι» εντόπισαν πρόβλημα στην καρδιά του Ντάνσο στις ιατρικές εξετάσεις

Ρόμα, μεταγραφές: Οι «τζιαλορόσι» εντόπισαν πρόβλημα στην καρδιά του Ντάνσο στις ιατρικές εξετάσεις

Kevin Danso

bet365

Ένα πρόβλημα στην καρδιά φαίνεται πως ήταν ο λόγος που η μεταγραφή του Κέβιν Ντάνσο από τη Λανς στη Ρόμα δεν προχώρησε.

Όχι μόνο δεν αγωνίστηκε στη ρεβάνς της Λανς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ όπου το «τριφύλλι» επικράτησε με 2-0 και προκρίθηκε στο League Phase του Conference League, αλλά ο Κέβιν Ντάνσο δεν κατάφερε ούτε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ρόμα.

Ο Αυστριακός κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στη Ρώμη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις όπου οι άνθρωποι της Ρόμα εντόπισαν ένα πρόβλημα στην καρδιά. Σύμφωνα με το «Teleradiostereo», οι γιατροί των «τζιαλορόσι» παρατήρησαν ότι ο Ντάνσο δεν είχε φυσιολογικούς παλμούς στην καρδιά του. Ο Αυστριακός φέρεται να αντιμετωπίζει μια αρρυθμία στην καρδιά του και αυτός ήταν ο λόγος που «κόπηκε» στα ιατρικά της Ρόμα.

Η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας αποφάσισε να μην προχωρήσει σε νέες εξετάσεις καθώς ήδη έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Τιάγκο Τζαλό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα