Όσιμεν: Κοντά στην Αλ Αχλί ο Νιγηριανός με μισθό «μαμούθ»!

Όσιμεν: Κοντά στην Αλ Αχλί ο Νιγηριανός με μισθό «μαμούθ»!

osimhen_napoli_1

bet365

Μια ανάσα από την απόκτηση του Βίκτορ Όσιμεν της Νάπολι βρίσκεται η Αλ Αχλί, η οποία προσφέρει 40 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον Νιγηριανό στράικερ.

Όλο και πιο κοντά στους Σαουδάραβες βρίσκεται ο Βίκτορ Όσιμεν. Παρότι ο Νιγηριανός σέντερ φορ είχε θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Ευρώπη, η Τσέλσι δεν δείχνει διατεθειμένη να δώσει στον επιθετικό της Νάπολι τα χρήματα που αξιώνει και το deal μοιάζει να οδηγείται σε «ναυάγιο».

Σύμφωνα μάλιστα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, τη δεδομένη στιγμή όλα δείχνουν deal ανάμεσα σε Νάπολι, Αλ Αχλί και Όσιμεν! Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, οι πλευρές που εμπλέκονται στην υπόθεση βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και επεξεργάζονται τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Η Αλ Αχλί φέρεται να προσφέρει τετραετές συμβόλαιο στον Όσιμεν με ετήσιες απολαβές στα 40 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Την ίδια ώρα, κοντά σε οριστική συμφωνία βρίσκονται και οι δύο ομάδες, με τη Νάπολι να αναμένεται να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Όσιμεν ζήτησε να τοποθετηθεί και ρήτρα στο συμβόλαιο του, κάτι που όπως αναφέρει ο Ντι Μάρτζιο θα συμβεί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα