Λάτσιο: Οι Λατσιάλι αποχαιρέτησαν τον πρωταθλητή Έρικσον με Φρανκ Σινάτρα (vid)

Νίκος Κικίδης
Σβεν Γκόραν Έρικσον

bet365

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον άφησε την τελευταία του πνοή στα 76 του χρόνια και η Λάτσιο τον αποχαιρέτησε με το «My Way» του Φρανκ Σινάτρα να διανθεί το «Ολίμπικο».

Μαζί του γεύτηκαν για τελευταία φορά το νέκταρ του Scudetto. Υπό τις οδηγίες του Σβεν Γκόραν Έρικσον εκείνη η ομαδάρα της Λάτσιο στις αρχές της χιλιετίας κατέκτησε το ιταλικό πρωτάθλημα απέναντι σε Γιουβέντους, Μίλαν, Ίντερ για να στεφθεί πρωταθλήτρια την άνοιξη του 2000.

24 χρόνια αργότερα ο Σουηδός προπονητής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και οι φίλοι της Λάτσιο τον τίμησαν με τον τρόπο που του αναλογεί.

Πριν από την έναρξη του αγώνα κόντρα στη Μίλαν και με το «My Way» του Φρανκ Σινάτρα να παίζει στα ηχεία, οι Λατσιάλι αποχαιρέτησαν τον Έρικσον μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο που απεικόνιζε τις καλύτερες στιγμές του με τον σύλλογο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα