Βαράν: Αμφίβολο το μέλλον του στην Κόμο, έμεινε εκτός λίστας για τη Serie A

Νίκος Κικίδης
Βαράν - Κόμο

bet365

Σύντομη ενδέχεται να αποδειχθεί η θητεία του Ράφαελ Βαράν στην Κόμο, καθώς οι δυο πλευρές μπορεί να λύσουν τη συνεργασία τους μέσα στο επόμενο διάστημα!

Το πρότζεκτ της Κόμο χτίστηκε με πολλές φιλοδοξίες για τη φετινή περίοδο, καθώς η «σταχτοπούτα» του ιταλικού ποδοσφαίρου ενισχύθηκε με ονόματα που έχουν γράψει τη δική τους, ξεχωριστή πορεία στην Ευρώπη.

Ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν με αναμφίβολα μεγάλο «γκελ» ήταν ο Ράφαελ Βαράν, ο οποίος το καλοκαίρι αποδέχθηκε την πρόκληση της νεοφώτιστης ομάδας όταν αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από μια τριετία.

Παρά τις φιλοδοξίες τους ωστόσο, η συνεργασία τους μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα σύντομη! Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα άλλωστε έχουν προκύψει επιπλοκές που έχουν θέσει τον Γάλλο στόπερ εκτός λίστας της ομάδας για τη Serie A της σεζόν 2024/2025!

Οι Ιταλοί προσθέτουν πως το μέλλον του στο σύλλογο πρέπει να θεωρείται πλέον αμφίβολο, καθώς η λύση του συμβολαίου μέσα στο επόμενο διάστημα είναι μια επιλογή που κερδίζει έδαφος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα