Μίλαν: Λεάο και Ερναντές αποσχίστηκαν από την ομάδα και προκάλεσαν απορίες

Μίλαν: Λεάο και Ερναντές αποσχίστηκαν από την ομάδα και προκάλεσαν απορίες

Newsroom
Λάτσιο - Μίλαν

bet365

Ραφαέλ Λεάο και Τεό Ερναντές πρωταγωνίστησαν σε περίεργο σκηνικό κατά τη διάρκεια του cooling break της Μιλάν, προκαλώντας απορίες στους οπαδούς της Μίλαν.

Καζάνι που βράζει μοιάζει η Μίλαν στο ξεκίνημα της σεζόν. Τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν επιπτώσεις, οι οποίες έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, με το άσχημο κλίμα να διαπνέει τον σύλλογο.

Πέρα ωστόσο από τις κάκιστες εμφανίσεις, η κριτική του Τύπου έχει επικεντρωθεί τις τελευταίες ώρες και σε ένα σκηνικό που συνέβη στην αναμέτρηση κόντρα στη Λάτσιο με πρωταγωνιστές τους Ραφαέλ Λεάο και Τεό Ερναντές.

Αν και ήταν οι δυο τους που συνδυάστηκαν για να ισοφαρίσουν για τη Μίλαν, λίγο αργότερα προκάλεσαν απορίες όταν απομακρύνθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα ενώ ο προπονητής Φονσέκα εκμεταλλευόταν το cooling break για να σώσει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του.

Από την πλευρά του πάντως ο Ερνάντες θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά την αναμέτρηση. «Ήμασταν στο γήπεδο για δύο λεπτά, δεν χρειαζόμασταν το cooling break. Ήμασταν έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει το ματς. Δεν είχαμε κάτι απέναντι στην ομάδα ή στον προπονητή.

Είμαστε ενωμένοι. Αυτό που χρειάζεται είναι να δουλέψουμε μαζί για να νικήσουμε στα ματς που έρχονται. Ο κόσμος μιλάει και λέει πολλά πράγματα που δεν ισχύουν. Ο Ράφα και εγώ πάντα είμαστε με την ομάδα και έτοιμοι να την βοηθήσουμε» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα