Γιουβέντους - Ρόμα 0-0: Τζαλορόσο «φρένο» στο Μπιανκονέρο απόλυτο

Επιμέλεια: Newsroom
Γιουβέντους - Ρόμα

bet365

Η Ρόμα βραχυκύλωσε σημαντικά τη Γιουβέντους του Τιάγκο Μότα και μένοντας «όρθια» στο Τορίνο υποχρέωσε τους Μπιανκονέρι στην πρώτη τους απώλεια στη σεζόν, παραμένοντας βέβαια και η ίδια δίχως νίκη στη Serie A.

Απόλυτη αλληλοεξουδετέρωση στο Τορίνο, εκεί όπου Γιουβέντους και Ρόμα «κόλλησαν» στη λευκή ισοπαλία (0-0). Αυτή ήταν και η πρώτη απώλεια βαθμών των Μπιανκονέρι φέτος, που μετρούσαν δύο νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Από την άλλη, οι Τζαλορόσι μπορεί να έμειναν όρθιοι στο «Allianz» όμως μετά από τρία ματς στη Serie A δεν έχουν ακόμα γευτεί τη χαρά του τριπόντου.

Η ομάδα του Ντε Ρόσι φρόντισε να κρατήσει χαμηλά τον ρυθμό και να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να πατήσουν το γκάζι, ενώ και οι ίδιοι έδειξαν να επικεντρώνονται κυρίως στη μετόπισθεν ασφάλεια. Κάπως έτσι, το παιχνίδι έμεινε μακριά από συγκινήσεις και πολλές καλές στιγμές. Στο 42' ο Σβίλαρ με εντυπωσιακή επέμβαση είπε «όχι» στο πολύ καλό τελείωμα του Βλάχοβιτς, στη σπουδαιότερη ευκαιρία του ματς, ενώ λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα ο «κεραυνός» του Ανχελίνιο εκτός περιοχής πέρασε λίγο άουτ.

Ασίστ ο Κυριακόπουλος, «μίλησε» στο φινάλε η Φιορεντίνα

Την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα πήρε η Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», η οποία κατάφερε να πάρει τον βαθμό στις καθυστερήσεις απέναντι στη Μόντσα επιστρέφοντας από το εις βάρος της 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18' με κοντινή προβολή του Τζούριτς, ενώ στο 32ο λεπτό ο Μαλντίνι διπλασίασε τα τέρματα της Μόντσα με σουτ εκτός περιοχής, μετά την κούρσα και την ασίστ του Κυριακόπουλου.

Οι Βιόλα μείωσαν πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου με τον Κιν να βρίσκει δίχτυα με προβολή. Ο βαθμός της ισοπαλίας «σώθηκε» στις καθυστερήσεις του αγώνα χάρη στην κεφαλιά του Γκόσενς, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Απόδραση για τη Βερόνα

Με το «διπλό» έφυγε από την έδρα της Τζένοα η Βερόνα, η οποία πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η Τζένοα ξεκίνησε καλύτερα και είχε δοκάρι με τη συμπλήρωση του ημιώρου, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ. Παρότι ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στην επανάληψη, η Βερόνα κατάφερε να βρει το δρόμο προς την αντίπαλη εστία στο 55ο λεπτό με τον Τσατσούα. Τη νίκη «σφράγισε» από το σημείο του πέναλτι ο Τένγκστεντ εννέα λεπτά αργότερα, με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Νέα ήττα για την Κόμο του Φάμπρεγκας

Η Ουντινέζε πέρασε το εμπόδιο της Κόμο επικρατώντας της νεοφώτιστης με 1-0 και φτάνοντας αισίως στους 7 βαθμούς. Η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας βρίσκεται με έναν βαθμό στον «πάτο» της βαθμολογίας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε με ωραίο σουτ στην κίνηση ο Μπρέμερ στο 43'. Η Κόμο έχασε μοναδική ευκαιρία για να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις, αλλά ο Κουτρόνε αστόχησε από την άσπρη βούλα, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να περνάει άουτ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα