Ρόμα μεταγραφές: Ανακοίνωσε Ερμόσο

Ρόμα μεταγραφές: Ανακοίνωσε Ερμόσο

Βασίλης Μπαλατσός
Ερμόσο

bet365

Ο Μάριο Ερμόσο είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Ρόμα, καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2027.

Παίκτης της Ρόμα είναι και με τη «βούλα» ο Μάριο Ερμόσο. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης έπειτα από μια πενταετία και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρώμη για λογαριασμό των Τζιαλορόσι, με τους οποίου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο πέντε φορές διεθνής ποδοσφαιριστής με την εθνική ομάδα της Ισπανίας θα φύγει για πρώτη φορά από τη χώρα του στα 29 του χρόνια. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και κατά σειρά αγωνίστηκε σε Βαγιαδολίδ, Εσπανιόλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με τους Ροχιμπλάνκος είχε 174 εμφανίσεις, με δέκα γκολ, έξι ασίστ και κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2021. Την περασμένη σεζόν έκανε 45 εμφανίσεις, πέτυχε δυο γκολ και μοίρασε δυο ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα