Μίλαν, Λεάο: Η αψυχολόγητη απάντηση στην κριτική, πόσταρε το ναζιστικό χαιρετισμό του Ντι Κάνιο

Newsroom
Λεαο

bet365

Ο Ραφαέλ Λεάο απάντησε στον Πάολο Ντι Κάνιο για την κριτική που του άσκησε στο πρόσφατο ματς με τη Λάτσιο ποστάροντας στο Twitter μία παλαιότερη φωτογραφία με τον Ντι Κάνιο να χαιρετάει ναζιστικά.

Τις τελευταίες ώρες σάλος επικρατεί στην Ιταλία για την απάντηση που αποφάσισε να δώσει ο Ραφαέλ Λεάο στα σχόλια του σχολιαστή του «Sky Italia» και πρώην ποδοσφαιριστή Πάολο Ντι Κάνιο.

Πιο συγκεκριμένα, με σχόλιό του ο Ντι Κάνιο φάνηκε πολύ ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του Λεάο στο ματς της Μίλαν με τη Λάτσιο το προηγούμενο Σάββατο (31/08). Ο Πορτογάλος, μαζί με τον Τεό Ερναντές, δεν συμμετείχε στο cooling break που έγινε λίγο μετά το 2-2, με τον Λεάο μάλιστα να έχει σκοράρει λίγο νωρίτερα, με τους δυο τους να δείχνουν αδιάφοροι σχετικά με τις οδηγίες που έδινε ο Φοσένκα στους συμπαίκτες του.

«Είναι ντροπή, οι συμπαίκτες τους πρέπει να τους καρφώσουν στον τοίχο με γροθιές», είπε ο Ντι Κάνιο.

Ο Λεάο αποφάσισε να απαντήσει στον νυν παρουσιαστή στο «Sky» δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία του Ντι Κάνιο όταν είχε πανηγυρίσει με ναζιστικό χαιρετισμό το 2005 τους οπαδούς της Ρόμα στο ντέρμπι με τη Λάτσιο.

Πάντως, για εκείνη τη χειρονομία, ο Ντι Κάνιο είχε απολογηθεί το 2017 λέγοντας πως «μετανιώνω για αυτόν τον πανηγυρισμό περισσότερο από κάθε τι άλλο στην καριέρα μου».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα