Εμφύλιος στους Ultras της Ίντερ: Ο ένας αρχηγός πυροβόλησε τον άλλον, που μαχαιρώθηκε στον λαιμό

Εμφύλιος στους Ultras της Ίντερ: Ο ένας αρχηγός πυροβόλησε τον άλλον, που μαχαιρώθηκε στον λαιμό

Newsroom
Ίντερ Ultras

bet365

Νεκρός ένας από τους αρχηγούς των Ultras της Ίντερ που δέχθηκε μαχαιριές στον λαιμό.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας που έχει συλληφθεί, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του εμφυλίου που έχει ξεσπάσει στις τάξεις των Ultras της Ίντερ, μετά και τα όσα έγιναν το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή Μπεσότζι του Μιλάνου.

Εκεί λίγο μετά τις 10:00, κοντά σε ένα γυμναστήριο που αποτελεί γνωστό μέρος συνάντησης των «νερατζούρι», ο ιστορικός αρχηγός των οπαδών της ομάδας, Αντρέα Μπερέτα συναντήθηκε με τον Αντόνιο Μπελότσο, ο οποίος είναι γιος ενός γνωστού μαφιόζου της περιοχής.

Ο τελευταίος επέστρεψε στο Μιλάνο τον τελευταίο χρόνο και μέσα στο διάστημα αυτό, εκμεταλλευόμενος τις επαφές του, επιχείρησε να πάρει τα ηνία από τον Μπερέτα. Η προσπάθειά του αυτή, φημολογείται πως ήταν η αιτία της έντασης μεταξύ των δύο ανδρών, το πρωί της, Τετάρτης.

Οι δυο τους λοιπόν βρίσκονταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και άρχισαν να λογομαχούν, με τον Μπελότσο να βγάζει ένα όπλο και να πυροβολεί τον Μπερέτα, ο οποίος αν και τραυματισμένος, χρησιμοποίησε το μαχαίρι που είχε πάνω του και το κάρφωσε δύο φορές στον λαιμό του 26χρονου που λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Ο δράστης της δολοφονίας, λόγω και των τραυμάτων του, δεν μπόρεσε να γλιτώσει την σύλληψη, όμως ολόκληρη η πόλη πλέον βρίσκεται σε συναγερμό, καθώς θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν αντίποινα από την πλευρά του Μπελότσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα