Μοράτα: Οι «ρωγμές» στις σχέσεις της πρώην συζύγου του με τα... πεθερικά της και η αιτία του χωρισμού τους

Newsroom
Αλβάρο Μοράτα

bet365

Η Marca έβγαλε στο φως της δημοσιότητας τον λόγο για τον οποίο ο Άλβαρο Μοράτα χώρισε με την επί μια επταετία σύζυγό του, Άλις Καμπέλο, που φαίνεται πως δεν τα πήγαινε τόσο καλά με τα... πεθερικά της.

Συντετριμμένος δήλωσε πρόσφατα ο Αλβάρο Μοράτα μετά τον «ηχηρό» και ξαφνικό χωρισμό του με την Άλις Καμπέλο. Ο διεθνής Ισπανός ήταν παντρεμένος με το μοντέλο από την Ιταλία εδώ και επτά χρόνια ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και τέσσερα παιδιά. Χωρίς πάντως να συμβεί κάτι ή να μπει κάποιο τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, λίγο καιρό πριν οι δυο τους ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Σύμφωνα με τη Marca, η αιτία του χωρισμού τους ήταν διαφορετική. Πρόκειται για έναν μεγάλο τσακωμό που έλαβε χώρα στο γήπεδο ακριβώς μετά την κατάκτηση του EURO 2024 από την Ισπανία! Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, η Καμπέλο έγινε έξαλλη με τον Μοράτα, όταν εκείνος αποφάσισε να πανηγυρίσει με τους γονείς και την οικογένειά του, ενώ η ίδια δεν ήθελε τα... πεθερικά τους να γιορτάσουν μαζί τους! Μάλιστα, φαίνεται πως πρόκειται για έναν τελειωτικό χώρισμο, με τα media στην Ισπανία να μη βλέπουν τον τρόπο να ξανασμίξει το ζευγάρι.

@Photo credits: Alvaro Morata - Instagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα