Σέρτζι Ρομπέρτο: Παραδέχτηκε ότι αρνήθηκε την Premier League για τον Φάμπρεγκας

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Σέρχι Ρομπέρτο

bet365

Το να έχει προπονητή τον Σεσκ Φάμπρεγκας ήταν το δέλεαρ για τον Σέρτζι Ρομπέρτο, ο οποίος μετά την Μπαρτσελόνα συνεχίζει την καριέρα του στη νεοφώτιστη Κόμο.

Η νεοφώτιστη Κόμο, έχει ξεκινήσει την εμπειρία της στην Serie A έχοντας στα πρώτα τρία ματς μόλις έναν βαθμό. Οι κινήσεις που έκανε το καλοκαίρι έδειξαν ότι θέλει να μείνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας με μεταγραφές οπως αυτές του Σέρτζι Ρομπέρτο, του Βαράν, του Πέπε, του Μπελότι και όχι μόνο.

Μάλιστα, ο Σεσκ Φάμπρεγκας, φαίνεται πως αποτελεί πόλο έλξης για αρκετούς παίκτες. Ενας εξ αυτών είναι σίγουρα ο Σέρτζι Ρομπέρτο ο οποίος μάλιστα παραδέχτηκε ότι για να πάει στον ιταλικό σύλλογο αρνήθηκε προτάσεις από την Premier League. Θυμίζουμε ότι υπήρχε ενδιαφέρον από την Γουέστ Χαμ.

«Είναι τιμή να τον έχω ως προπονητή. Ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η περιπέτεια στο πλευρό του. Μόλις ξεκίνησε την καριέρα του και είμαι σίγουρος ότι Θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον με πολλούς τρόπους.

Είχα προσφορές από την Ισπανία, τη Μέση Ανατολή και άλλες ομάδες από την Ευρώπη, καθώς και από τη Serie A και την Premier, αλλά όταν μίλησα για πρώτη φορά με τον Φάμπρεγας, κατάλαβα πόσο φιλόδοξος είναι ο σύλλογος».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα