Πογκμπά: Σε δίκη ο αδελφός του για την απαγωγή του 2022

Newsroom
Πολ Πογκμπά

bet365

Οι Εισαγγελείς διέταξαν την παραπομπή σε δίκη του αδελφού του Πολ Πογκμπά για την απαγωγή και τον εκβιασμό του ποδοσφαιριστή το 2022.

Οι εξωαθλητικές διαφορές μεταξύ των αδελφών Πογκμπά θα λυθούν δικαστικά. Δύο Εισαγγελείς του Παρισιού διέταξαν την παραπομπή στο ποινικό δικαστήριο έξι γνωστών και συγγενών του Πολ Πογκμπά, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Ματίας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε έπειτα από δύο χρόνια ερευνών για την απαγωγή και τον εκβιασμό του ποδοσφαιριστή το 2022.

Πέντε από αυτούς κατηγορούνται ότι «προετοίμασαν» μια συνάντηση στα προάστια του Παρισιού στις 19 Μαρτίου 2022, κατά την οποία δύο άγνωστοι απήγαγαν και λήστεψαν τον Γάλλο παίκτη, απαιτώντας 13 εκατομμύρια ευρώ! Ο μεγαλύτερος αδελφός του Πογκμπά, Ματίας, ο οποίος δεν ήταν εκεί το συγκεκριμένο βράδυ, θεωρείται ύποπτος για «άσκηση πίεσης στον παίκτη για να του πάρει τα χρήματα». Οσον αφορά τον Πολ Πογκμπά, τον Φεβρουάριο του 2024, ιταλικό δικαστήριο αντιντόπινγκ αποφάσισε την τετραετή τιμωρία του λόγω ντόπινγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα