Έμπολι - Γιουβέντους 0-0: «Άνοστη» γκέλα για τους Μπιανκονέρι

Νίκος Κικίδης

bet365

Η Γιουβέντους δεν βρήκε ποτέ συνέπεια στην έδρα της Έμπολι, μπλέχτηκε σε ρηχά νερά και για δεύτερη σερί αγωνιστική περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Το ιδανικό ξεκίνημα επί εποχής Τιάγκο Μότα με το 2/2 στη Serie A αρχίζει να μοιάζει πλέον με μακρινό παρελθόν στη Γιουβέντους. Αν η λευκή ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής άλλωστε απέναντι στη Ρόμα μπορεί να δικαιολογηθεί λόγω της ποιότητας του αντιπάλου, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για τη γκέλα στην έδρα της Έμπολι. Μια φτωχή από ιδέες Γιουβέντους απέτυχε ξανά να βρει γκολ, έμεινε στο 0-0 και μάλιστα στο φινάλε λίγο έλειψε να γευτεί το απόλυτο κάζο...

Είναι χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα πως έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 36΄για την πρώτη πραγματική ευκαιρία των φιλοξενούμενων, όταν η κεφαλιά του Γκάτι από εκτέλεση κόρνερ δεν κατάφερε να καταλήξει στο βάθος της εστίας. Το β΄μέρος ξεκίνησε με περισσότερες υποσχέσεις κι ευκαιρίες των Βλάχοβιτς (50΄) - Κουπμάινερς (54΄) που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος γκολκίπερ, με τη Γιουβέντους προοδευτικά να χάνει ρυθμό και μομέντουμ.

Λίγο έλειψε μάλιστα στο φινάλε να γευτεί και την ήττα σε δυο περιπτώσεις! Αρχικά στο 90+1΄το μακρινό σουτ του Μαλέ πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Περίν, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ένα σωτήριο μπλοκ στην περιοχή έσωσε το 1-0 σε προσπάθεια του Γκιασί. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τη λευκή ισοπαλία να παραμένει και τους Μπιακονέρι να πετούν βαθμούς για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Γιουβέντους (Τιάγκο Μότα): Περίν, Καλουλού, Μπρέμερ, Γκάτι, Καμπιάσο, Λοκατέλι (66΄Τουράμ), Ντάγκλας Κόστα (67΄Φατζιόλι), Γκονζάλες (67΄Γουεά), Γιλντίζ (67΄Εμπανγκουλά), Κουπμάινερς, Βλάχοβιτς

Η Μπολόνια έσωσε την παρτίδα στο 90+1'

΄Η Μπολόνια επέστρεψε από το 2-0 της Κόμο και με γκολ στις καθυστερήσεις κατάφερε να γλιτώσει τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5΄με αυτογκόλ του Κασάλε, με τον Κουτρόνε να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 53'. Όλα έδειχναν τρίποντο για την Κόμο, αλλά η Μπολόνια απάντησε στο τελευταίο τέταρτο. Στο 76΄ο Κάστρο μείωσε σε 2-1 , με τον Ιλίνγκ Ζούνιορ στις καθυστερήσεις να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα