Μίλαν - Βενέτσια 4-0: Αντίδοτο στην εσωστρέφεια με ξέσπασμα (vid)

Ιάσονας Θεριός

bet365

Μετά τα... γκάζια των οπαδών της, η Μίλαν χρειάστηκε 29 υπερηχητικά λεπτά για να διαλύσει τη Βενέτσια (4-0) και να πάρει την πρώτη της νίκη στη Serie A.

Και τώρα... αναπνοή για τη Μίλαν! Οι Ροσονέρι είδαν τους έξαλλους με το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν οπαδούς τους να τους «προειδοποιούν» έξω από το «Σαν Σίρο» και απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο: με ξέσπασμα. Η ομάδα του Φονσέκα που μέχρι τώρα μετρούσε δύο ισοπαλίες και μια ισοπαλία και μάλιστα με πολύ προβληματική εικόνα βρήκε τρίποντο σαν... αντίδοτο, διαλύοντας εντός έδρας τη Βενέτσια με τεσσάρα (4-0), για να πάρει την πρώτη της νίκη στη φετινή Serie A και να αποφύγει - έστω προς το παρόν - το να βυθιστεί περαιτέρω στην εσωστρέφεια.

Μισή ώρα παρά ένα λεπτό ήταν αρκετή για τη Μίλαν να τελειώσει τη δουλειά και να δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Μόλις στο 2' ο Τεό Ερναντέζ σε μια από τις χαρακτηριστικές του κούρσες είπε «ευχαριστώ» στην ασίστ του Λεάο και άνοιξε το σκορ. Στο 16' ο Φοφανά με κεφαλιά από το κόρνερ του Πούλισικ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 25' ο Αμερικανός από την άσπρη βούλα έκανε το 3-0. Οι Ροσονέρι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και τέσσερα λεπτά μετά ο Έιμπραχαμ με νέο πέναλτι διαμόρφωσε από πολύ νωρίς το τελικό σκορ. Η Βενέτσια, που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 73' και την αποβολή του Καβίλια, δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια αντίδραση και η Μίλαν πανηγύρισε το πολύτιμο τρίποντο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα