Γιουβέντους: Επέστρεψε στους «μπιανκονέρι» ο Κιελίνι

Γιουβέντους: Επέστρεψε στους «μπιανκονέρι» ο Κιελίνι

Newsroom
Γιουβέντους: Επέστρεψε στους «μπιανκονέρι» ο Κιελίνι

bet365

Έπειτα από δύο χρόνια, ο Τζόρτζιο Κιελίνι επιστρέφει στη Γιουβέντους για να αναλάβει τον ρόλο του επικεφαλής των θεσμικών σχέσεων του συλλόγου.

Δύο χρόνια ήταν πολλά για τον Κιελίνι. Τόσο άντεξε μακριά από τη Γιουβέντους ο Ιταλός.

Λίγους μήνες αφού έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ο παλαίμαχος πλέον, Ιταλός κεντρικός αμυντικός, επιστρέφει στη Γιουβέντους από άλλο πόστο. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Τορίνο, ο Κιελίνι θα αναλάβει τον ρόλο του επικεφαλής των θεσμικών σχέσεων του συλλόγου.

«Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν έπαψε ποτέ να είναι Μπιανκονέρο: στην καρδιά του, στην ψυχή του, στις αξίες που πάντα ερμήνευε, εντός και εκτός γηπέδου. Από τις 16 Σεπτεμβρίου, θα φορά τη φανέλα του προπονητή, ξεκινώντας ένα διοικητικό ταξίδι που θα τον δει να εκπροσωπεί τον Σύλλογο σε σχέσεις με εθνικούς και διεθνείς ποδοσφαιρικούς θεσμούς. Αυτός ο ρόλος ταιριάζει απόλυτα με την εκπαίδευση που απέκτησε ο Τζόρτζιο στον ακαδημαϊκό του τομέα, αλλά και με τη φιγούρα του ως άνδρα, ποδοσφαιριστή, αρχηγού και θρύλου της Γιουβέντους», αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της η Γιουβέντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα