Τσιτσιπάς: Έδωσε το «παρών» στο Τζένοα - Ρόμα και έκανε σουτάκια (vid)

Newsroom
tsitsipas

bet365

Special guest της Τζένοα ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο σημερινό παιχνίδι με τη Ρόμα στο «Λουίτζι Φεράρις».

Έναν ειδικό καλεσμένο υποδέχτηκε η Τζένοα σήμερα στο παιχνίδι με τη Ρόμα στο «Λουίτζι Φεράρις». Ο λόγος για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος έδωσε το «παρών» στο γήπεδο της Τζένοα για να παρακολουθήσει από κοντά τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Ρόμα.

Ο Έλληνας τενίστας μάλιστα κατέβηκε και στον αγωνιστικό χώρο και αποθεώθηκε από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Ο Τσιτσιπάς κατευθύνθηκε και προς τη μια εστία και έκανε μερικά σουτάκια, δείχνοντας τις ικανότητες του και στο ποδόσφαιρο.

Μερικά από τα σουτ του «Τσίτσι» εντυπωσίασαν και κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού. Ο Τσιτσιπάς εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο υποστηρίζει την Τζένοα και αναφέρθηκε σε ένα video game το οποίο τον έκανε να λατρέψει την ιταλική ομάδα όταν ήταν μικρός. «Όταν παίζαμε με τον αδερφό μου video games, επέλεγα την Τζένοα επειδή μου άρεσε το έμβλημα της. Εάν με ρωτούσες αν θα πίστευα πως θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση που είμαι τώρα δεν θα σε πίστευα», πρόσθεσε ο Έλληνας τενίστας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα