Τζένοα - Ρόμα 1-1: Την «τέζαρε» στο 90'+6' και της στέρησε το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν

Τζένοα - Ρόμα 1-1: Την «τέζαρε» στο 90'+6' και της στέρησε το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν

Newsroom
ΡΟΜΑ

bet365

Η Ρόμα κρατούσε μέχρι το 95ο λεπτό τη νίκη στο «Λουίτζι Φεράρις», ωστόσο η Τζένοα κατάφερε να σώσει τον βαθμό (1-1) δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη και να στερήσει από την ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «έκλεψε» την παράσταση πριν το πρώτο σφύριγμα της αναμέτρησης της Τζένοα με τη Ρόμα στο «Λουίτζι Φεράρις». Οι δύο ομάδες ωστόσο κατάφεραν να προσφέρουν ένα τρομερό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η Ρόμα προηγήθηκε με τον Ντόβπικ στο 37ο λεπτό, ωστόσο η Τζένοα κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 1-1, στερώντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη νίκη των «τζιαλορόσι» στη φετινή σεζόν!

Ο Ντόβπικ έδωσε στη Ρόμα κεφάλι στο σκορ στο 37ο λεπτό του αγώνα και αφού έγινε έλεγχος της φάσης για ενδεχόμενο οφσάιντ για σχεδόν έξι λεπτά (!), το γκολ εν τέλει μέτρησε και η Ρόμα πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Η ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς. Το ποδόσφαιρο τιμωρεί και η Ρόμα την «πλήρωσε» στο φινάλε. Η Τζένοα κατάφερε να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση της αναμέτρησης με τον Κόνι Ντε Γουίντερ, για το τελικό 1-1!~

Η Ρόμα έχασε την ευκαιρία να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα και έμεινε στην στην 14η θέση, ψάχνοντας ακόμα την πρώτη νίκη της σεζόν. Η Τζένοα από την άλλη έπιασε τη Μίλαν στην 9η θέση, φτάνοντας τους 5 βαθμούς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα