Αταλάντα – Φιορεντίνα 3-2: Με ανατροπή οι Μπεργκαμάσκι (vid)

Newsroom
Λούκμαν

bet365

H Aταλάντα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο με ανατροπή επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Φιορεντίνα.

Σε ένα ματς στο οποίο όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, η Αταλάντα νίκησε με 3-2 τη Φιορεντίνα, η οποία παραμένει χωρίς τρίποντο στη σεζόν. Γρήγορος ρυθμός με το... καλησπέρα της αναμέτρησης και στο 15ο λεπτό είχαμε το πρώτο γκολ. Σε φάση διαρκείας ο Μαρτίνες έκανε από κοντά το 1-0 για τους Βιόλα. Εξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Λούκμαν βρήκε τον Ρετέγκι, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Ωστόσο, οι Βιόλα κατάφεραν να πάρουν ξανά το προβάδισμα στο 32′ με το πλασέ του Κιν από κοντά έπειτα τη μπαλιά του Γκόσενς από κοντά. Απίθανο φινάλε στο α' μέρος. Στο 45′ ο Ντε Κετελάρε με κεφαλιά μετά το φάουλ του Εντερσον έκανε το 2-2 και στην επόμενη φάση, στο 45’+1′, ο Λούκμαν με ωραία ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το 3-2! Η Φιορεντίνα ήθελε, αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει την εικόνα του ματς, με συνέπεια να παραμένει χωρίς νίκη μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα