Κάλιαρι - Νάπολι 0-4: Το νέο δίδυμο την έστειλε στην κορυφή

Νίκος Κικίδης
Νάπολι

bet365

Με τους Λουκάκου - Κβαρατσχέλια σε μεγάλα κέφια η Νάπολι έκανε ό,τι ήθελε στην έδρα της Κάλιαρι, τη συνέτριψε με 4-0 και πάτησε στην κορυφή της Serie A.

Η εποχή Κόντε στη Νάπολι έχει ξεκινήσει με πολύ θετικούς οιωνούς. Η ήττα της πρεμιέρας μοιάζει πλέον με το μακρινό παρελθόν, καθώς με κάθε αγώνα τους οι Παρτενοπέι πείθουν όλο και περισσότερο πως έχουν αφήσει τα δύσκολα πίσω τους. Τρανταχτό παράδειγμα η παράσταση και η άνετη νίκη με 4-0 στην έδρα της Κάλιαρι, με τους Λουκάκου - Κβαρατσχέλια να παίρνουν τη Νάπολι από το χεράκι και να την οδηγούν στο τρίτο σερί τρίποντο.

Ο Βέλγος με γκολ και δυο ασίστ αποδείχθηκε ιδιαίτερα κεφάτος και σέρβιρε το 1-0 στο 18΄για τον Ντι Λορέντσο που άνοιξε το δρόμο της νίκης. Κι αφού ο Μερέτ στο 46΄απέτρεψε την ισοφάριση με τρομερή επέμβαση στην κεφαλιά του Λουβούμπο, πήρε μπρος η μηχανή των φιλοξενούμενων.

Στο 66΄ο Λουκάκου έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Κβαρατσχέλια που εκτέλεσε άψογα για το 2-0, με τους δυο τους να αλλάζουν ρόλο σο επόμενο γκολ που πέτυχε ο Βέλγος φορ. Την τελική σφραγίδα πρόσθεσε ο Μποντζόρνο με όμορφη κεφαλιά στις καθυστερήσεις για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Νάπολι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα