Μόντσα - Ίντερ 1-1: Γκέλα για τους Νερατζούρι (vid)

Newsroom
Μόντσα - Ιντερ

bet365

Η Ίντερ δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μόντσα, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με συνέπεια να πέσει από την κορυφή.

Η Ιντερ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μόντσα, αλλά στο 88′ ισοφάρισε σε 1-1. Ηταν η δεύτερη γκέλα για τους Νερατζούρι, οι οποίοι βρέθηκαν στη 2η θέση με Γιουβέντους και Τορίνο. Oι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο 8ο λεπτό πλησίασαν στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Λαουτάρο δε βρήκε στόχο.

Η Ιντερ είχε τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο να φανεί απειλητική για την αντίπαλη εστία. Χωρίς ρυθμό το ματς, ελάχιστες φάσεις, με τους Νερατζούρι να θέλουν, αλλά να μην μπορούν. Παρά τις αλλαγές του Σιμόνε Ιντσάγκι η εικόνα της ομάδας του δεν άλλαξε. Αντίθετα, η Μόντσα στο 81′ στην καλύτερή της φάση κατάφερε να σκοράρει με ωραία κεφαλιά του Μότα μετά τη σέντρα του Ιτσο. Η Ιντερ αντέδρασε, αφού στο 88′ ισοφάρισε με τον Ντάμφρις μετά το γύρισμα του Αουγκούστο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα