Λάτσιο - Βερόνα 2-1: Επιστροφή στις νίκες για τους Λατσιάλι, κορυφή για την... εφτάψυχη Ουντινέζε

Newsroom
lazzio

bet365

Η Λάτσιο με δυο γκολ στο πρώτο μέρος επιβλήθηκε με 2-1 επί της Βερόνα κι επέστρεψε στις επιτυχίες. Τρομερή ανατροπή για την Ουντινέζε.

Επιστροφή στα τρίποντα για τη Λάτσιο! Μετά από δυο αγωνιστικές μακριά από τη νίκη, οι Λατσιάλοι βρήκαν ξανά το δρόμο προς τις επιτυχίες, επικρατώντας 2-1 επί της Βερόνα.

Μόλις στο 5΄ο Ντιά έβαλε σε θέση οδηγού τους Ρωμαίους, προτού ο Τενγκστέντ ισοφαρίσει σε 1-1 από ασίστ του Καστάνιος. Στο 20΄ο Καστεγιάνος ανέκτησε το προβάδισμα για τη Λάτσιο, η οποία κράτησε το υπέρ της σκορ και πανηγύρισε τη νίκη που την ανέβασε στην πρώτη εξάδα της Serie A.

Σούπερ ανατροπή για την Ουντινέζε

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στην έδρα της Πάρμα; Η Ουντινέζε έδειξε μέταλλο στο β΄μέρος και με τρία γκολ σημείωσε μια ασύλληπτη ανατροπή για να πανηγυρίσει μια ανέλπιστη νίκη (2-3) που την έστειλε στην κορυφή.

Τα γκολ των Ντελ Πράτο (2΄) και Μπονί (45΄) είχαν χαρίσει ασφαλές προβάδισμα στους γηπεδούχους, πριν από την κατάρρευση του β΄μέρους. Αρχικά στο 49΄ο Λούκα μείωσε σε 2-1, ο Τοβίν ισοφάρισε είκοσι λεπτά αργότερα και στο 77΄ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε την ανατροπή για να εκτοξεύσει την Ουντινέζε στην πρώτη θέση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα