Ρόμα: Απολύθηκε ο θρύλος της ομάδας, Ντανιέλε Ντε Ρόσι

Ρόμα: Απολύθηκε ο θρύλος της ομάδας, Ντανιέλε Ντε Ρόσι

Ντε Ρόσι

bet365

Η Ρόμα ανακοίνωσε την απόλυση του Ντανιέλ Ντε Ρόσι από τον πάγκο της λιγότερο από έναν χρόνο μετά την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Τριάντα αγώνες διήρκεσε η θητεία του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο της αγαπημένης του Ρόμα, αφού η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να τον απομακρύνει από τον πάγκο της λίγους μήνες μετά την πρόσληψή του (έπιασε δουλειά στα μέσα του περασμένου Γενάρη.

Οι Ρωμαίοι ξεκίνησαν την φετινή σεζόν με 0/4 στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Serie A έχοντας τρεις ισοπαλίες με Κάλιαρι (0-0), Γιουβέντους (0-0), Τζένοα (1-1) και μία ήττα εντός έδρας ήττα από την Έμπολι με 2-1 και γι' αυτό η διοίκηση της ιταλικής ομάδας έκρινε απαραίτητο να υπάρξει μία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του κλαμπ, προτού τα πράγματα πάνε ακόμα χειρότερα και φτάσουν στο σημείο που δεν θα διορθώνονται εύκολα.

Στους 30 αγώνες που έμεινε στον πάγκο της Ρόμα, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι μέτρησε 14 νίκες, 9 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Η ανακοίνωση της Ρόμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα