Serie A: Πάτησε κορυφή η Τορίνο, επέστρεψε στις νίκες η Έμπολι (vid)

Ιάσονας Θεριός
Τορίνο

bet365

Η Τορίνο συνέχισε το εξαιρετικό της ξεκίνημα στη Serie A, αφού επικράτησε 3-2 της Βερόνα (του σκόρερ Κάστανου) και ανέβηκε στην 1η θέση. Τρίποντο και για την Έμπολι, που νίκησε 2-0 την Κάλιαρι.

Συνεχίζει εντυπωσιακά στο μπάσιμο της σεζόν η Τορίνο! Η Γκρανάτα νίκησε 3-2 την Ελλάς Βερόνα εκτός έδρας και πήρε το τρίτο της τρίποντο φέτος για να πατήσει - έστω και προσωρινά - στην κορυφή της Serie A. Ο Σανάμπρια άνοιξε το σκορ στο 10', όμως ο Γρηγόρης Κάστανος με φοβερό «κεραυνό» ισοφάρισε δύο λεπτά μετά. Η αποβολή του Νταβίντοβιτς στο 21' άφησε τη Βερόνα με δέκα παίκτες και άλλαξε τα δεδομένα του ματς. Η Τορίνο εκμεταλλεύτηκε πλήρως την κατάσταση και με τα γκολ των Ζαπάτα και Άνταμς στο 34' και το 79' έφτασε στην πολύτιμη νίκη. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η γηπεδούχος ήταν να μειώσει με τον Μοσκέρα στις καθυστερήσεις.

Λίγο νωρίτερα, η Έμπολι έφυγε από τη Σαρδηνία με το «διπλό», αφού επικράτησε 2-0 στην έδρα της Κάλιαρι και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες. Έτσι, ανέβηκε στην 4η θέση και άφησε την αντίπαλό της στη 19η μετά την τρίτη σερί ήττα της. Ο Κολόμπο έκανε το 1-0 για την Έμπολι στο 33΄, ενώ στο 49' ο Εσποζίτο κλείδωσε το άνετο τρίποντο της ομάδας του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα