Γιουβέντους- Νάπολι: Τίμησαν με πανό τον Σκιλάτσι οι φίλαθλοι της Γηραίας κυρίας

Newsroom
juventus napoli Salvatore Schillaci

bet365

Οι φίλαθλοι της Γιουβέντους αποχαιρέτησαν στο ντέρμπι με τη Νάπολι τον θρυλικό Τοτό Σκιλάτσι, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 18/9 σε ηλικία 59 ετών.

Με πανό, τίμησαν τη μνήμη του Τοτό Σκιλάτσι οι φίλαθλοι της Γιουβέντους στο ντέρμπι με τη Νάπολι. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, οι οπαδοί της Γηραίας Κυρίας ανήρτησαν στο «Allianz Stadium» πανό που έγραφε «Στις μαγικές νύχτες λάμπει ένα αστέρι. Γεια σου, Τοτό» για να τιμήσουν τη μνήμη του Σκιλάτσι, ο οποίος έχασε τη ζωή του από καρκίνο στο παχύ έντερο.

Ο Σκιλάτσι, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αγωνίστηκε για τις Γιουβέντους και Ίντερ. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με έξι γκολ, συμβάλλοντας στην κατάκτηση της τρίτης θέσης από την Ιταλία. Μάλιστα, την ίδια χρονιά ήρθε δεύτερος στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα, πίσω μόνο από τον νικητή Λόταρ Ματέους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα