Ρόμα: Υπό αστυνομική προστασία η Σουλούκου και τα παιδιά της, μετά τις απειλές των οπαδών, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport

Ρόμα: Υπό αστυνομική προστασία η Σουλούκου και τα παιδιά της, μετά τις απειλές των οπαδών, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport

οσφπ

bet365

Όπως αποκάλυψε η Gazzetta dello Sport, η ιταλική αστυνομία έχει υπό την προστασία της τη CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, εν μέσω της οργής των οπαδών των Τζαλορόσι για την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Τουλάχιστον τεταμένη είναι η κατάσταση στη Ρόμα μετά την ξαφνική απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον πάγκο της ομάδας, που εξόργισε τους οπαδούς της. Οι τιφόζι των Τζαλορόσι είναι έξαλλοι με τη διοίκηση του συλλόγου και η CEO αυτού, Λίνα Σουλούκου, δεν... γλίτωσε από την έντονη δυσαρέσκειά τους.

Υπήρξαν μέχρι και λεκτικές διαδικτυακές επιθέσεις αλλά και απειλές εις βάρος της, μιας και έξω από το προπονητικό της Ρόμα κρεμάστηκε ένα πανό που έγραφε «Λίνα, το κακό της Ρόμα». Όπως μετέδωσε η Gazzetta dello Sport, αυτά τα συμβάντα αναστάτωσαν την ιταλική αστυνομία που πήρε την πρωτοβουλία να θέσει υπό την προστασία της τη Λίνα Σουλούκου και τα δύο της παιδιά (ηλικίας 3 και 8 ετών).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα