Λέτσε - Πάρμα 2-2: Ασύλληπτη επιστροφή με δύο γκολ μετά το 90'!

Λέτσε - Πάρμα 2-2: Ασύλληπτη επιστροφή με δύο γκολ μετά το 90'!

Ιάσονας Θεριός
Πάρμα

bet365

Σε ένα παιχνίδι που αμφότερες ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες, η Πάρμα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού στην έδρα της Λέτσε, αλλά με δύο γκολ στις καθυστερήσεις... αναστήθηκε και απέσπασε δραματικά την ισοπαλία 2-2.

«Αλύγιστοι» Τζαλομπλού στην «αυτοκτονία» της Λέτσε ή μάλλον στη δική τους... ανάσταση! Η Πάρμα βρέθηκε αγκαλιά με την τρίτη της ήττα στη Serie A, όμως βρήκε τον τρόπο να σοκάρει τους Σαλεντίνι στην έδρα τους και να αποσπάσει την ισοπαλία (2-2) με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο Ντόργκου άνοιξε το σκορ για τη Λέτσε στο 32' και ο Κρίστοβιτς διπλασίασε τα τέρματά της στο 59' ενώ στο 47' ο Γκίλμπερτ την είχε αφήσει με δέκα παίκτες, με τον Καντσελιέρι να... ισοφαρίζει τις κόκκινες κάρτες στο 57'. Παρ' ότι έχανε με δύο γκολ πάντως, η Πάρμα δεν τα παράτησε ποτέ και δικαιώθηκε. Αρχικά μείωσε με τον Άλμκβιστ στο 90+3' και στην τελευταία φάση του ματς πήρε την ισοπαλία με το τέρμα του Ενό. Στην 11η θέση ανέβηκε η νεοφώτιστη, στη 13η βρίσκεται η Λέτσε, αμφότερες με πέντε βαθμούς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα