Ίντερ-Μίλαν 1-2: Ο Γκάμπια έβαψε «κόκκινο» το ντέρμπι στο φινάλε

Άρτεμις Κλεφτάκη

bet365

Με ήρωα τον Γκάμπια που σκόραρε στο 89', η Μίλαν πήρε τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι απέναντι στην Ίντερ και πανηγύρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς που έδωσαν ανάσα και στον Πάολο Φονσέκα.

Η Μίλαν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Μιλάνου, καθώς επικράτησε της Ίντερ στο «Giuseppe Meazza» με 2-1 για την 5η αγωνιστική στης Serie A. Καλύτεροι στο δεύτερο μέρος οι Ροσονέρι, πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς χάρη στο γκολ του Γκάμπια στο 89'. Νίκη «οξυγόνο» για την ομάδα του Φονσέκα.

Η Μίλαν ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα και προειδοποίησε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Μοράτα. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Πούλισικ την έβαλε μπροστά στο σκορ μετά από ένα απολαυστικό σλάλομ που τον έφερε απέναντι από τον Ζόμερ, τον οποίο νίκησε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με το «μυτάκι» για το 1-0. Στην πρώτη της στιγμή στο ματς, η Ίντερ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Ντιμάρκο πήρε την πάσα από τον Μαρτίνες και με ωραίο συρτό, διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μενιάν κάνοντας το 1-1 στο 28'. Οι Νερατζούρι έφτασαν κοντά στην ανατροπή στο 42', αλλά το σουτ του Τουράμ εξουδετέρωσε ο Μενιάν, με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου με τον Λεάο, αλλά ο Ζόμερ ήταν σε ετοιμότητα. Ο Ελβετός αποδείχθηκε κορυφαίος για την Ίντερ στην αναμέτρηση σώζοντας τους Νερατζούρι σε ακόμη δύο περιπτώσεις, στα σουτ των Ρέιντερς και Λεάο στο 64' και το 75', αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή όλη και όλη με το σουτ του Μαρτίνες στο 72'.

Η Μίλαν «χτύπησε» στο φινάλε με την καρφωτή κεφαλιά του Γκάμπια στο 89', με τον Ζόμερ να μην έχει απάντηση αυτή τη φορά. Η Μίλαν είχε την ευκαιρία να διευρύνει τη νίκη της, αλλά ο Οκαφόρ αστόχησε στις καθυστερήσεις και το 2-1 υπέρ της ομάδας του Φοσένκα έμεινε μέχρι το τέλος. Στους 8 βαθμούς έφτασαν οι Ροσονέρι, πιάνοντας την Ίντερ στη βαθμολογία, ενώ οι Νερατζούρι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα