Νάπολι: Διατροφολόγοι παρακολουθούν τον ΜακΤόμινεϊ για να μην πάρει κιλά λόγω της ιταλικής κουζίνας

Newsroom
napoli mctominay

bet365

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ βρίσκεται υπό «στενή παρακολούθηση» από διαιτολόγους προκειμένου να μην παρασυρθεί από τους πειρασμούς της ναπολιτάνικης κουζίνας και πάρει βάρος.

Μάντσεστερ Γιουνάτεντ και Νάπολι τα βρήκαν στα 30 εκατ. ευρώ για τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι μετακόμισε στην πόλη του ιταλικού Νότου.

Ο 27χρονος Σκωτσέζος έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε, με την ομάδα να βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, μετά τις πρώτες αγωνιστικές.

Η μετανάστευση στην Ιταλία ανάγκασε τον ΜακΤόμινεϊ να προσαρμόσει και τις διατροφικές του συνήθειες στο νέο τρόπο ζωής του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», ειδικοί διατροφολόγοι παρακολουθούν τον πρώην παίκτη των Κόκκινων Διαβόλων, ο οποίος κάθε μέρα μετά την προπόνηση λαμβάνει ένα σημείωμα για το τι πρέπει να φάει και τι να αποφύγει. Η δίαιτά του καταγράφεται από άτομα της ομάδας και ο ίδιος δεν μπορεί να ρισκάρει το να πάρει βάρος, παρασυρόμενος από τους... πειρασμούς της ναπολιτάνικης κουζίνας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα