Μίλαν - Λέτσε 3-0: Τριάρα... κορυφής οι Ροσονέρι (vid)

Μίλαν - Λέτσε 3-0: Τριάρα... κορυφής οι Ροσονέρι (vid)

Newsroom
Μοράτα

bet365

Η Μίλαν... τελείωσε τη Λέτσε σε πέντε λεπτά, επικράτησε 3-0 κι έπιασε στην κορυφή την Τορίνο, αλλά με ματς περισσότερο.

Η Μίλαν με φόρα από τη μεγάλη νίκη επί της Ιντερ, διατηρήθηκε σε τροχιά επιτυχιών, αφού επικράτησε με 3-0 της Λέτσε εντός έδρας. Τρίτη διαδοχική νίκη για τους Ροσονέρι, οι οποίοι και έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας την Τορίνο, αλλά με ματς περισσότερο. Στον αντίποδα, η Λέτσε παρέμεινε στο όριο της επικίνδυνης ζώνης. H παράδοση που θέλει τη Μίλαν να κερδίζει εντός τους Τζαλορόσι συνεχίστηκε, αφού πλέον μετρά 13 παιχνίδια αήττητη.

Μέσα σε πέντε λεπτά κατάφερε να... σφραγίσει το τρίποντο, αφού από το 38' μέχρι το 43' πέτυχε τρία γκολ. Μάλιστα, πριν από αυτό το ξέσπασμα δεν είχε ούτε σουτ εντός στόχου. Ειδικότερα, στο 38' ο Μοράτα άνοιξε το σκορ, στο 41' ο Ερναντέζ πέτυχε το 2-0 και στο 43΄ο Πούλισικ σημείωσε το 3-0.

Στο β' μέρος ο ρυθμός έπεσε, το βλέμμα της Μίλαν ήταν στο εκτός έδρας ματς με τη Λεβερκούζεν, με τον Φονσέκα να ξεκουράζει, Μοράτα, Πούλισικ και Ερναντές. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τον Λόφτους - Τσικ και τον Λεάο, χωρίς όμως να βρουν τέταρτο τέρμα. Βέβαια, από το 80' έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπαρτεσάγκι με απευθείας κόκκινη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα