Ουντινέζε - Ίντερ 2-3: Ξεμπούκωσε ο Λαουτάρο και την επανέφερε στις επιτυχίες

Νίκος Κικίδης
Λαουτάρο

bet365

Με τα δυο πρώτα γκολ του Λαουτάρο στο πρωτάθλημα η Ίντερ λύγισε με 3-2 την Ουντινέζε κι επέστρεψε στις επιτυχίες στη Serie A.

Με εκείνον να παλεύει ακόμα να βρει τη φόρμα του η Ίντερ πάσχιζε στο ξεκίνημα της σεζόν. Η ήττα στο ντέρμπι από τη Μίλαν αποτέλεσε ένα μεγάλο ψυχολογικό πλήγμα για τους Νερατζούρι, όμως ο Λαουτάρο βρήκε τη σωστή στιγμή για να ανακτήσει λίγη από τη χαμένη αστερόσκονη της περσινής σεζόν. Με τα δυο πρώτα του γκολ στη σεζόν ο Αργεντινός υπέγραψε το διπλό με 3-2 στην έδρα της Ουντινέζε κι επανέφερε την ομάδα του στα θετικά αποτελέσματα μετά από δυο σερί απώλειες.

Ο αγώνας πάντως δεν θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει καλύτερα για τους Νερατζούρι, αφού μόλις στο 1΄ο Φρατέσι σκόραρε στο τετ-α-τετ για το 1-0 μετά από τρομερή ασίστ του Νταρμιάν. Στο 28΄ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να είχε γράψει το 2-0 και τελικά η Ίντερ πλήρωσε τη χαμένη ευκαιρία επτά λεπτά αργότερα, όταν ο Καμπασέλε ισοφάρισε σε 1-1.

Λίγο πριν από το ημίχρονο ωστόσο ο Λαουτάρο πήρε για πρώτη φορά φέτος το όπλο του και σκόραρε με όμορφο τελείωμα για το 2-1 (45+3΄). Το β΄μέρος μάλιστα ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο που άρχισε το πρώτο: με γκολ για την Ίντερ. Έπειτα από παράλληλη στην περιοχή ο Λαουτάρο με λίγη δόση τύχης βρήκε δίχτυα για το 3-1 στο 48΄.

Το μόνο που κατάφερε η Ουντινέζε ήταν να μειώσει σε 3-2 με τον Λούκα στο 83΄ και να αγχώσει την Ίντερ στα τελευταία λεπτά, η οποία πάντως άντεξε έως το τέλος κι ανέβηκε στην τρίτη θέση.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Ζόμερ, Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (75΄Ντε Φράι), Νταρμιάν, Ντιμάρκο (64΄Κάρλος Αουγκούστο), Φρατέσι (86΄Ζιελίνσκι), Μικταριάν, Τσαλχάνογλου, Τουράμ (75΄Ταρεμί), Λαουτάρο (86΄Κορέα)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα