Τζένοα - Γιουβέντους 0-3: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα (vid)

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Γιουβέντους - Βλάχοβιτς

bet365

Η Γιουβέντους πέρασε εύκολα από τη Γένοβα, επικράτησε 3-0 της Τζένοα κι έβαλε τέλος στο σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη.

Η Γιουβέντους έκλεισε την κακή παρένθεση των τριών σερί ισοπαλιών, επικράτησε 3-0 της Τζένοα εκτός έδρας και βρέθηκε στην κορυφή της Serie A, αλλά με ματς περισσότερο. Ο Βλάχοβιτς πήρε μπρος και οδήγησε τη «Μεγάλη Κυρία» στην τρίτη της φετινή νίκη. Κακό το α' μέρος στο άδειο λόγω τιμωρίας «Λουίτζι Φεράρις», όπου δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο, όχι όμως και τον τρόπο να σκοράρουν.

Ωστόσο, το χέρι του Ντε Βίντερ στο 46′ έστειλε τον Βλάχοβιτς στην άσπρη βούλα, ο Σέρβος δεν αστόχησε και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη. Στο 55' ήρθε και το δεύτερο τέρμα. Ο Κοπμάινερς έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Βλάχοβιτς και αυτός εκτέλεσε με το αριστερό για το 2-0. Στο 64′ η Γιούβε είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Κοπμάινερς, με τον Κονσεϊσάο στο 89′ να διαμορφώνει το 3-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα