Τορίνο - Λάτσιο 2-3: Επέστρεψε στα τρίποντα και... σκαρφαλώνει (vid)

Ιάσονας Θεριός
Λάτσιο

bet365

Δίχως να... ιδρώσει ιδιαίτερα, η Λάτσιο προσπέρασε το εμπόδιο της Τορίνο εκτός έδρας (3-2) και πλησίασε στους δύο βαθμούς την κορυφή της Serie A.

Με την ορμή του πρώτου ευρωπαϊκού «διπλού» και λίγες μέρες πριν ριχθεί ξανά στην αρένα του Europa League για το παιχνίδι κόντρα στη Νις, η Λάτσιο επέστρεψε στις εγχώριες νίκες. Η επιθετική ισχύς τους εξακολουθεί να οδηγεί τους Λατσιάλι και ήταν αυτή που απλοποίησε τα πράγματα για αυτούς και στο Τορίνο, όπου επικράτησαν της ομώνυμης ομάδας 3-2 για να ανέβουν στους δέκα βαθμούς και το -2 από την κορυφή.

Ο Γκεντουζί άνοιξε το σκορ μόλις στο 8' και ο Μπουλαγιέ Ντιά στο 60' με το έβδομο φετινό του τέρμα έκανε το 2-0. Η Γκρανάτα μείωσε με τον Άνταμς στο 67' αλλά ο Νοσλίν στο 89' επανέφερε τον αέρα δύο τερμάτων και κλείδωσε το τρίποντο των Λατσιάλι, πριν ο Κοκό με φοβερό γυριστό διαμορφώσει το τελικό 3-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα