Γιουβέντους: «Αρνείται» να φάει γκολ και έσπασε ιστορικό ρεκόρ στην Ιταλία!

Γιουβέντους: «Αρνείται» να φάει γκολ και έσπασε ιστορικό ρεκόρ στην Ιταλία!

Γιουβέντους - Μότα

bet365

Η Γιουβέντους του Τιάγκο Μότα δεν έχει δεχθεί ούτε... μισό γκολ στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Serie A και έσπασε ιστορικό ρεκόρ με την επίδοσή της.

Εντάξει, μπορεί ακόμα να ψάχνει τα πατήματά της, μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει στο επιθετικό κομμάτι, όμως η «νεογέννητη» Γιουβέντους του Τιάγκο Μότα υψώνει τα αμυντικά της τείχη σε κάθε ματς.

Για την ακρίβεια, οι Μπιανκονέρι στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Serie A δεν έχουν δεχθεί κανένα γκολ και έχουν ισάριθμα clean sheets! Πρόκειται για μια επίδοση που δεν έχει γράψει καμία άλλη ομάδα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και μια επίδοση χάρη στην οποία η Γιούβε έσπασε ρεκόρ, αφού καμία άλλη ομάδα στην ιστορία της εποχής των τριών βαθμών της Serie A (από το 1994/95 κι έπειτα) δεν έχει φτάσει σε αυτόν τον αριθμό παιχνιδιών χωρίς να έχει δεχθεί κάποιο τέρμα!

Η μόνη φορά που η Γιουβέντους του Μότα είδε την εστία της να παραβιάζεται φέτος ήταν στο Champions League στη νίκη 3-1 κόντρα στην Αϊντχόφεν. Ακόμα κι εκεί βέβαια δέχθηκε γκολ στο 90+3' και με το σκορ ήδη στο 3-0.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα