Γιουβέντους: «Πλήγμα» με Μπρέμερ, τέλος η σεζόν λόγω ρήξης χιαστού

Γιουβέντους: «Πλήγμα» με Μπρέμερ, τέλος η σεζόν λόγω ρήξης χιαστού

Newsroom
μπρεμερ

bet365

Με επίσημη ενημέρωση η Γιουβέντους γνωστοποίησε πως ο Γκλέισον Μπρέμερ υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Πύρρειος αποδείχθηκε η μεγάλη νίκη της Γιουβέντους απέναντι στη Λειψία με 3-2 για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Τα χειρότερα για τον Γκλέισον Μπρέμερ επιβεβαιώθηκαν από την ίδια τη Γιουβέντους το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της «γηραιάς κυρίας» υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν καθώς η επιστροφή του αναμένεται να καθυστερήσει πολλούς μήνες.

Ο Μπρέμερ τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τους «ταύρους» και αντικαταστάθηκε μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα από τον Τιάγκο Μότα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει υποστεί ζημιά και στον μηνίσκο, όπως ανέφερε η Γιουβέντους στην επίσημη ενημέρωση της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα