Μοράτα: Βρήκε σπίτι, αλλά αναγκάζεται να ψάξει για νέο αφού ο δήμαρχος παραβίασε την ιδιωτικότητά του

Άρτεμις Κλεφτάκη
Μοράτα

bet365

Ο Άλβαρο Μοράτα βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση κατοικίας, αφού ο... ασυγκράτητος δήμαρχος της Κορμπέτα αποκάλυψε με γκάφα στα social media το νέο τόπο κατοικίας του Ισπανού επιθετικού, προκαλώντας την οργισμένη αντίδρασή του.

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από όταν ο Άλβαρο Μοράτα μετακόμισε στο Μιλάνο για λογαριασμό της Μίλαν, όμως ο Ισπανός επιθετικός δεν έχει βρει ακόμη... ηρεμία σε ιδιωτικό και οικογενειακό πλαίσιο.

Και για αυτό «φρόντισε» ο δήμαρχος της Κορμπέτα, Μάρκο Μπαλαρίνι, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του στο γεγονός ότι ο Μοράτα θα γινόταν κάτοικος της μικρής του πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Μίλαν αποφάσισε να αγοράσει ένα σπίτι στη γραφική Κορμπέτα (40 λεπτά μακριά από το Μιλάνο), κάτι το οποίο μόλις πληροφορήθηκε ο Μπαλαρίνι θέλησε αμέσως να το μοιραστεί στο Instagram του.

«Δεν είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα, ο Άλβαρο Μοράτα είναι ο νέος κάτοικος στην Κορμπέτα. Είμαι μεγάλος οπαδός της Ίντερ, αλλά με χαρά τον καλωσορίζω στην μεγάλη μας οικογένεια», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτησή του.

Ωστόσο, ο Μοράτα δεν φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόφαση του ασυγκράτητου δημάρχου να φανερώσει στοιχεία της ιδιωτικής του ζωής και απάντησε με δική του ανάρτηση στην ίδια πλατφόρμα:

«Κύριε δήμαρχε, ευχαριστώ που παραβιάσατε την ιδιωτική μου ζωή. Ο μόνος θησαυρός είναι τα παιδιά μου, την ασφάλεια των οποίων θέσατε σε κίνδυνο. Βρίσκομαι αναγκασμένος να μετακομίσω άμεσα λόγω της ανικανότητάς σας να χρησιμοποιήσετε να μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προστατεύσετε τους πολίτες σας», έγραψε ο Ισπανός αγανακτισμένος με τον Μπαλαρίνι.

morata-story

Παρότι ο δήμαρχος της Κορμπέτα προσπάθησε να τα μαζέψει, λέγοντας πως δεν είχε τέτοιες προθέσεις και περιμένει τον Μοράτα να ανακαλέσει την απόφασή του, ανήρτησε story στο Instagram που αποχαιρέτησε α λα Νερατζούρι τον ποδοσφαιριστή!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα