Βερόνα - Βενέτσια 2-1: Έσπασε το κακό σερί με ανατροπή και τρίποντο

Newsroom
Ελλάς Βερόνα

bet365

Η Βερόνα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην έδρα της κόντρα στη Βενέτσια, όμως κατάφερε εν τέλει να πάρει τη νίκη και να γευτεί ξανά τη χαρά ενός θετικού αποτελέσματος μετά από τρεις σερί ήττες.

Χαμόγελα ξανά στη Βερόνα που άφησε πίσω της τις τρεις διαδοχικές ήττες και έβαλε τέλος στο πολύ άσχημο σερί της. Η Ελλάς επικράτησε της Βενέτσια 2-1 εντός έδρας και πήρε ένα σημαντικότατο τρίποντο που την ανέβασε στη 14η θέση της Serie A, αφήνοντας τη νεοφώτιστη στη 19'. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ χάρη στο τέρμα του Οριστάνιο μόλις στο 3', όμως οι Τζαλομπλού απάντησαν άμεσα και ισοφάρισαν έξι λεπτά μετά με τον Τένγκστεντ. Σε ένα ανοιχτό γενικά παιχνίδι, η δίψα τους για τη νίκη επιβραβεύτηκε αφού στο 81' ο Γιόρονεν έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και χάρισε στη Βερόνα τους πολύτιμους βαθμούς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα