Ίντερ - Τορίνο 3-2: Αχαλίνωτος Τουράμ, «καθάρισε» με χατ τρικ (vid)

bet365

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Τουράμ που πέτυχε τρία γκολ, η Ίντερ επικράτησε 3-2 της Τορίνο των δέκα παικτών και πλησίασε την κορυφή της Serie A στους δύο βαθμούς.

Ο Μάρκους Τουράμ δεν... κρατιόταν και παρέσυρε στον ρυθμό του την Τορίνο «κουβαλώντας» την Ίντερ προς το τρίποντο. Με τον Γάλλο να κάνει χατ τρικ, οι Νερατζούρι επικράτησαν 3-2 της αξιόμαχης Γκρανάτα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και ανέβησαν στη 2η θέση της Serie A, δύο βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Ο ισορροπημένος ρυθμός των πρώτων λεπτών έσπασε, όταν ο Μαριπάν αποβλήθηκε για «δολοφονικό» τάκλιν στον αστράγαλο του Τουράμ, αφήνοντας από το 20' με παίκτη λιγότερο την ομάδα του. Πέντε λεπτά μετά, ο Γάλλος φορ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Μπαστόνι και με φοβερή κεφαλιά άνοιξε το σκορ και άρχισε την... παράστασή του.

Στο 35', ήταν το άλλο στόπερ της Ίντερ που φόρεσε το κοστούμι του δημιουργού. Ο Ατσέρμπι σέντραρε και ο Τουράμ «χτύπησε» και πάλι με κεφαλιά για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Ιντσάγκι. Ο Ζαπάτα μείωσε ένα λεπτό, ωστόσο ο «αφηνιασμένος» ομόλογός του στο αντίπαλο στρατόπεδο «σκότωσε» τις όποιες ελπίδες της Τορίνο για επιστροφή στο ματς. Στο 60' τιμώρησε το λάθος του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και εκτέλεσε από κοντά για το 3-1, πετυχαίνοντας το έβδομο τέρμα του φέτος. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Γκρανάτα ήταν να μειώσει με πέναλτι του Βλάσιτς στο 86'.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα