Γιουβέντους - Κάλιαρι 1-1: Νέα απώλεια εντός έδρας με (ξανά) «μοιραίο» Ντάγκλας Λουίζ (vid)

Γιουβέντους - Κάλιαρι 1-1: Νέα απώλεια εντός έδρας με (ξανά) «μοιραίο» Ντάγκλας Λουίζ (vid)

Η Γιουβέντους έχασε βαθμούς για τρίτο σερί εντός έδρας ματς

bet365

Ο Βλάχοβιτς ευστόχησε από την άσπρη βούλα αλλά έχασε το... άχαστο, ο Ντάγκλας Λουίζ υπέπεσε σε νέο ανόητο πέναλτι μέσα σε λίγες μέρες και η Γιουβέντους δέχθηκε το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα κι έχασε βαθμούς για τρίτο σερί ματς στο Τορίνο, μένοντας στο 1-1 με την Κάλιαρι που είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις.

«Αυτοκτονία» για τη Γιουβέντους και «Χ» μέσα στο Τορίνο για τρίτο σερί ματς! Η Γηραιά Κυρία έμεινε στο 1-1 με την Κάλιαρι πετώντας δύο βαθμούς στη μάχη της κορυφής του Campionato, κάνοντας οριακά τα... αδύνατα δυνατά στο φινάλε για να δεχτούν το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα όπως κι έγινε από τους Ροσομπλού, οι οποίοι είχαν μάλιστα και την ευκαιρία τους να κάνουν την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις.

Οι Μπιανκονέρι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς και μόλις στο 15' πήραν προβάδισμα στο σκορ, με πέναλτι που κέρδισε ο Γκάτι από τον Λουπέρτο σε οριακό χέρι του τελευταίου που καταλογίστηκε μέσω VAR. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ανέλαβε εύστοχα την εκτέλεση κι έγραψε το 1-0, συνεχίζοντας από εκεί που το άφησε μεσοβδόμαδα στη Λειψία.

Ο ίδιος θα μπορούσε να έχει τελειώσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας αδιανόητη ευκαιρία με ανυπεράσπιστη εστία στο «ριμπάουντ» μετά την επέμβαση του Σκουφέ στο 78'. Αυτό, όμως, δεν συνέβη και όπως συνέχισε ο Βλάχοβιτς από το μεσοβδόμαδο ματς του Champions League, έτσι έπραξε κι ο Ντάγκλας Λουίζ, ο οποίος κάνει το ένα ανόητο πέναλτι μετά το άλλο και για άλλη μια φορά κρίθηκε «μοιραίος».

Μπαίνοντας ως αλλαγή στο ματς, ο Βραζιλιάνος χαφ πήγε με αδικαιολόγητη φόρα προς τον Πίκολι ο οποίος «τσίμπησε» την μπάλα και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ράζβαν Μάριν στο 88'.

Το ματς απέκτησε ξαφνικά νεύρα και τρελό σασπένς, ειδικά όταν ένα λεπτό αργότερα ο Κονσεϊσάο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Η Γιουβέντους μάλιστα στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ομπέρτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με συρτό σουτ εκτός περιοχής.

Το τελικό 1-1 διατήρησε μεν το αήττητο των Μπιανκονέρι στη φετινή σεζόν, αλλά ήταν η πιο «βαριά» γκέλα ως τώρα και άλλη μια χαμένη ευκαιρία να μειώσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Προς το παρόν έμεινε στο -3 από τη Νάπολι και το -1 από την Ίντερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα