Serie A: Νίκη για τη Λάτσιο με οδηγό τον Πέδρο, στο μηδέν έμεινε η Μπολόνια του Λυκογιάννη

Newsroom
lazio_empoli

bet365

Ο Πέδρο έδωσε το «τρίποντο» στη Λάτσιο που έκανε την ανατροπή απέναντι στην Έμπολι (2-1). Μοιρασμένοι οι βαθμοί για Μπολόνια και Πάρμα (0-0), με τον Μπάμπη Λυκογιάννη να ξεκινάει βασικός.

Η Λάτσιο γύρισε το ματς απέναντι στην Έμπολι και επέστρεψε στις νίκες για την 7η αγωνιστική της Serie A. Η Μπολόνια του Μπάμπη Λυκογιάννη έμεινε στο 0-0 με την Πάρμα που έπαιζε από το 53' με δέκα παίκτες.

Παρότι η Έμπολι «πάγωσε» τη Λάτσιο στο 9' με το γκολ του Εσπόσιτο, οι Λατσιάλοι έφεραν «τούμπα» την κατάσταση. Αρχικά, ο Ζακάνι ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ ο Καστεγιάνος παραλίγο να αποδειχθεί... μοιραίος όταν έχασε πέναλτι στο 51'. Η Λάτσιο συνέχισε να πιέζει και βρήκε το γκολ που έψαχνε με το δυνατό σουτ του Πέδρο έξι λεπτά πριν το φινάλε, δίνοντας τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του Μπαρόνι. Με 13 βαθμούς ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Στο άλλο ματς, η Μπολόνια πήρε έναν βαθμό μετά το ισόπαλο 0-0 με την Πάρμα. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης ήταν βασικός στην αναμέτρηση και αγωνίστηκε για 78 λεπτά πραγματοποιώντας μία καλή εμφάνιση. Παρότι η Πάρμα έμεινε με δέκα παίκτες στο 53' μετά τη αποβολή του Κουλιμπαλί, η Μπολόνια δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα