Μόντσα - Ρόμα 1-1: «Πιστή» στην αστάθεια και επιστροφή στις γκέλες

Ιάσονας Θεριός
Μόντσα - Ρόμα

bet365

Η Μόντσα του βασικού Γιώργου Κυριακόπουλου ύψωσε «μπλόκο» στη Ρόμα και την υποχρέωσε σε νέα απώλεια, μετά από δύο σερί νίκες στη Serie A.

Από τη διοίκηση, μέχρι το χορτάρι η Ρόμα αναζητά απεγνωσμένα σταθερότητα! Τη μέρα που τα σενάρια για απόλυση του Γιούριτς και... επιστροφή στον Ντε Ρόσι έκαναν τον γύρο της Ιταλίας, οι Τζαλορόσι γνώρισαν την πρώτη τους απώλεια βαθμών με τον Κροάτη στο τιμόνι τους και γκρέμισαν το σερί των δύο νικών στη Serie A.

Η Μόντσα του βασικού Γιώργου Κυριακόπουλου... φρέναρε τους Ρωμαίους και απέσπασε τον σημαντικότατο βαθμό της ισοπαλίας, παραμένοντας βέβαια εντός της επικίνδυνης ζώνης. Στην 9η θέση της Serie A συνεχίζουν οι Τζαλορόσι.

Οι Μπιανκορόσι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με τον Σβίλαρ να σταματά εντυπωσιακά το σουτ του Ντανιέλ Μαλντίνι στο 18', όμως η Ρόμα μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα. Στο 61' o Ντόβμπικ με φανταστική ενέργεια και διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ, όμως η ομάδα του δεν κατάφερε να κρατήσει το πάνω χέρι στο ματς. Μόλις εννέα λεπτά μετά, ο Μότα «χτύπησε» για τη Μόντσα και στέρησε το τρίποντο στην ομάδα του Γιούριτς διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα