Τορίνο: «Πλήγμα» με Ζαπάτα, υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός για σχεδόν οκτώ μήνες

Τορίνο: «Πλήγμα» με Ζαπάτα, υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός για σχεδόν οκτώ μήνες

ζαπατα τορινο

bet365

Ο Ντουβάν Ζαπάτα υπέστη ρήξη χιαστού κατά τη διάρκεια του Τορίνο - Ίντερ. Θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον επτά μήνες.

Πλήγμα στην Τορίνο με τους φόβους για τον τραυματισμό του Ντουβάν Ζαπάτα να επιβεβαιώνονται. Ο 33χρονος επιθετικός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο κατά τη διάρκεια του ματς απέναντι στην Ίντερ, για την 7η αγωνιστική της Serie A (2-3). Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξες, καθώς φάνηκε ότι ο παίκτης είχε αποκομίσει σοβαρό πρόβλημα στο δεξί του πόδι.

Το σημερινό (7/10) ιατρικό ανακοινωθέν έκανε λόγο για ρήξη χιαστών μαζί με πρόβλημα στο μηνίσκο, πράγμα που σημαίνει ότι ο φορ της Γκρανάτα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση εντός των επόμενων ημερών. Το διάστημα για το οποίο ο αρχηγός τους θα απουσιάσει μπορεί να φτάσει τους 8 μήνες, ενώ η επιστροφή του στα γήπεδα θα εκτιμηθεί ανάλογα με την πορεία της αποκατάστασής του.

Την ίδια ώρα, η «Calciomercato» αναφέρει πως οι Ιταλοί σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση αντικαταστάτη του αντί να περιμένουν το να επιστρέψει ο ίδιος, που τη φετινή χρονιά έχει ήδη σημειώσει τρία γκολ σε επτά εμφανίσεις για την Τορίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα