Μίλαν: Ο Ερναντές ζήτησε διπλάσιες απολαβές για να ανανεώσει και στους Ροσονέρι υπάρχει... μουρμούρα

Μίλαν: Ο Ερναντές ζήτησε διπλάσιες απολαβές για να ανανεώσει και στους Ροσονέρι υπάρχει... μουρμούρα

Ερναντές

bet365

Βαρύ είναι το κλίμα στη Μίλαν για τον Τεό Ερναντες, ο οποίος έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τη συμπεριφορά του, την ώρα που ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ζήτησε 8 εκατ. προκειμένου να ανανεώσει με τους Ροσονέρι.

Στον αέρα βρίσκονται οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Τεό Ερναντές, ο οποίος όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει φέτος με τη φανέλα της Μίλαν, παρά έχει γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής με τη συμπεριφορά του στα τελευταία ματς των Ροσονέρι.

Ο μάνατζερ του Γάλλου αμυντικού, παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή της Ιταλίας, στην οποία μίλησε για το μέλλον του παίκτη του στους Μιλανέζους απαντώντας στις φήμες που θέλουν τον 27χρονο να έχει ζητήσει τα διπλάσια χρήματα προκειμένου να μείνει στο σύλλογο και τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, ο Ερναντές ζητούσε 8 εκατ. ετησίως (συν μπόνους), κάτι που θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας, ξεπερώντας τον Λεάο.

«Η βασική επιθυμία του Τεό είναι να συνεχίσει στη Μίλαν, να καταλήξει σε συμφωνία μαζί της και να παραμείνει στον σύλλογο για όσο το δυνατόν περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του διεθνούς αμυντικού. Το κλίμα, ωστόσο, στην ομάδα δεν είναι ιδανικό.

 

Οι ιθύνοντες έχουν δυσαρεστηθεί έντονα από τη συμπεριφορά του Ερναντές, ο οποίος είναι ήδη τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές από τη πειθαρχική επιτροπή της Serie A. Επιπλέον, το περιστατικό με τον ίδιο και τον Λεάο να επιτίθενται στον Πάουλο Φονσέκα στο ματς με τη Λάτσιο έκαναν τη θέση του ακόμα πιο δυσμενή.

Την τρέχουσα σεζόν έχει δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε εννέα αναμετρήσει για όλες τις διοργανώσεις με τη Μίλαν, όμως σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ό,τι και να κάνει φέτος με τη φανέλα τους, οι Ροσονέρι δεν είναι διατεθειμένοι να τού δώσουν το ποσό που φημολογείται ότι ζητάει.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα