Νάπολι: Τρίτωσε το κακό με τις ληστείες, νέα θύμα ο Πολιτάνο!

Νάπολι: Τρίτωσε το κακό με τις ληστείες, νέα θύμα ο Πολιτάνο!

Newsroom
Politano

bet365

Σοβαρό πρόβλημα στη Νάπολι, καθώς οι παίκτες στοχοποιούνται από ληστές, με τελευταίο θύμα τον Ματέο Πολιτάνο.

Η Νάπολι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα ασφαλείας, καθώς οι παίκτες της γίνονται συνεχώς στόχοι ληστειών. Μετά τον Νταβίντ Νέρες και τον Ζουάν Ζεζούς, ο Ματέο Πολιτάνο είναι το τρίτο θύμα ληστείας που έχουν σημειωθεί μέσα σε μόλις 40 ημέρες!

Η κατάσταση έχει προκαλέσει ανησυχία τόσο στους παίκτες όσο και στην διοίκηση της ομάδας. Ο Πολιτάνο, ένας εκ των αρχηγών, δήλωσε ότι δεν νιώθει πλέον ασφαλής στην πόλη, καταδεικνύοντας την κλιμακούμενη βία που πλήττει τους αθλητές της Νάπολι. Η αστυνομία φαίνεται ανήμπορη να αντιμετωπίσει την κατάσταση, καθώς η εγκληματικότητα στη Νάπολι δεν είναι νέο φαινόμενο. Μάλιστα, πρόσφατα η μαφία είχε παρέμβει και στην προσωπική ζωή του προπονητή Σπαλέτι, κλέβοντας το αυτοκίνητό του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το κλίμα αυτό εντείνει τους φόβους για την ύπαρξη οργανωμένων εγκληματικών ομάδων στην περιοχή, και η διοίκηση της Νάπολι αναμένεται να λάβει αυστηρά μέτρα για την ασφάλεια των παικτών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα