Μαλντίνι: Ίντερ και Γιουβέντους... απειλούν την οικογενειακή παράδοση της Μίλαν

Ο Μαλντίνι βρίσκεται στα ραντάρ των Ίντερ και Γιουβέντους

bet365

Ο Ντανιέλ Μαλντίνι, γιος του Πάολο, βρίσκεται στα «ραντάρ» τόσο της Ίντερ όσο και της Γιουβέντους σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, «απειλώντας» έτσι την παράδοση της οικογένειας που είναι συνυφασμένη με τη Μίλαν.

Το όνομα Μαλντίνι αποτελεί σήμα κατατεθέν της Μίλαν, σε μια οικογενειακή παράδοση τριών γενεών που έχει ταυτιστεί απόλυτα με την ιστορία των Ροσονέρι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, όμως, η παράδοση φέρεται να... απειλείται. Κι αυτό διότι ο Ντάνιελ Μαλντίνι, γιος του θρυλικού Πάολο και παίκτης της Μόντσα από το καλοκαίρι, βρίσκεται στα «ραντάρ» των δύο μεγάλων αντιπάλων των Μιλανέζων, της Ίντερ και της Γιουβέντους!

Τις τελευταίες μέρες Νερατζούρι και Μπιανκονέρι παρουσιάζονται ως ενδιαφερόμενοι για τον 23χρονο μέσο, με την «Tuttosport» να αναφέρει πως ο αθλητικός διευθυντής της Ίντρ τους Πιέρο Αουσίλιο βρέθηκε στο ματς Μόντσα-Ρόμα προκειμένου να «τσεκάρει» από κοντά τον Μαλντίνι, τον οποίο και έχει ξεχωρίσει ως έναν από τους παίκτες που πληρούν τις προδιαγραφές του Σιμόνε Ιντζάγκι για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Από την άλλη, η «Gazzetta Dello Sport» γράφει πως η Γιουβέντους ενδέχεται να κάνει κρούση προς τη Μόντσα και στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Βέβαια, η Μίλαν έχει πάρε τα μέτρα της και μπορεί να σταματήσει τη μεταγραφή του άλλοτε παίκτη της σε μια εκ των δύο «άσπονδων εχθρών» της.

 

Συγκεκριμένα, η Μίλαν παραχώρησε τον Μαλντίνι στη Μόντσα υπογράφοντας όρο που της δίνει το δικαίωμα να ματσάρει οποιαδήποτε μελλοντική προσφορά και να τον επαναφέρει ως εκ τούτου στις τάξεις της.

Σημειώνεται ότι ο Ντανιέλ Μαλντίνι έπαιξε 24 φορές με την πρώτη ομάδα της Μίλαν πετυχαίνοντας κι ένα γκολ, ενώ από το 2022 κι έκτοτε έπαιξε δανεικός σε Σπέτσια κι Έμπολι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα