Ο Τζιουντόλι... έκλεισε την πόρτα στον Πογκμπά: «Ήταν καλός, αλλά είμαστε πλήρεις»

Ο Τζιουντόλι... έκλεισε την πόρτα στον Πογκμπά: «Ήταν καλός, αλλά είμαστε πλήρεις»

pogba

bet365

Ο Κριστιάνο Τζιουντόλι ξεκαθάρισε ότι το μέλλον του Πολ Πογκμπά δεν θα είναι στη Γιουβέντους, παρά την όποια επιθυμία του Γάλλου να αγωνιστεί ξανά για τους Μπιανκονέρι.

Ο διευθυντής της Γιουβέντους, Κριστιάνο Τζιουντόλι, έκλεισε οριστικά την πόρτα στον Πολ Πογκμπά και απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του Γάλλου στην ομάδα. «Ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά είμαστε πλήρεις τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Τζιουντόλι αναφέρθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα των Μπιανκονέρι στη Serie A, αλλά και στην Ευρώπη, τονίζοντας τη σημασία της ισορροπίας και της συνοχής σε ένα σχεδόν νέο ρόστερ, με έναν καινούριο προπονητή. Η επιστροφή του 31χρονου θα μπορούσε να... ταράξει τα νερά σε μία εποχή που όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για τον σύλλογο.

Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της Γιούβε, ο κύκλος του Γάλλου στο κλαμπ του έχει κλείσει και παρά το ότι εκείνος είναι διατεθειμένος να πει «ναι» σε μία χαμηλή οικονομική προσφορά προκειμένου να αγωνιστεί ξανά με την ασπρόμαυρη φανέλα, τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία.

Η Γουβέντους σκοπεύει να αφήσει ελεύθερο τον Πολ Πογκμπά προκειμένου εκείνος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως εκείνος ήδη συζητάει με τη Μαρσέιγ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα